maandag 3 december 2012

Sinterklaas op bezoek

Vandaag kwam de Sint op bezoek, maar we moesten helaas bang afwachten of de Sint onze school wel zou vinden... GPS-piet vond de weg niet meer, de batterij van zijn GPS was plat! Gelukkig vonden de kinderen van het 4de, 5de en 6de leerjaar de Sint en zijn Pieten terug. Ze toonden hen de weg naar onze school!
We zongen en dansten voor de Sint, maar ook voor Juliette was het vandaag een speciale dag. Ze vierde haar 6de verjaardag, hiep hiep hiep hoera!
We kregen elk een zakje snoep van de Sint en ook heel wat speelgoed voor op de speelplaats. Dank je wel Sint en Piet! Klik hier voor foto's.

Naar aanleiding van de week van de grootouders kwamen er vorige week vrijdag enkele mensen van Ter Berk samen met ons sporten. We deden 'de was' en speelden samen met hen enkele kleine spelletjes. Het was een leuke namiddag voor iedereen! Wil je meegenieten, klik hier.

Zondag beleefden we samen onze eerste instapviering ter voorbereiding op onze Eerste Communie. We maakten een theelichthouder. Klik hier voor enkele sfeerfoto's.

Geen opmerkingen: